ROVANIEMI

ROVANIEMI

Pekankatu 3 | Puh. 044 450 5050| Email
Facebook | Instagram | Twitter | Yelp | Google

DoHair on täysin ilman ajanvarausta toimiva parturi-kampaamo Rovaniemen keskustassa. Palveluihimme kuuluu hiustenleikkaukset ja hiustenvärjäykset. Meille ei varata aikaa, sillä asiakkaita palvellaan saapumisjärjestyksessä. Reilu meininki! Voit tulla paikalle silloin kun sinulle itselle sopii, vaikka hetken mielijohteesta kaverin kanssa. Liikkeemme on avoinna arkisin klo. 9-21 eli meille on helppo tulla.

Löydät liikkeemme Rovaniemen keskustasta, talon takaa hauskasta kellarista, osoitteesta Pekankatu 3. Täällä ollaan doonattu tukkaa jo vuodesta 2012. Voit jättää autosi viereiselle parkkialueelle tai kadunvarteen, Sampokeskuksen parkkihallikin vain pienen happihyppelyn päässä.

Omaa vuoroasi odottaessa voit kiehauttaa ilmaiset kahvit/teen ja istua bussinpenkeille. Me emme hienostele sisustuksella vaan keskitymme hienojen huonekalujen sijasta pääasiaan elikkä hiuksiin. Panostamme työpaikallamme kierrätykseen.

Hiustenleikkaukset ja värjäyskäsittelyt toteutetaan tiimityönä ja kaikki DoHairin työntekijät ovat alan ammattilaisia. Tiimityöskentely mahdollistaa ripeän ja ammattitaitoisen palvelun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yksi doonari värjää, yksi pesee ja yksi leikkaa hiuksesi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden viimeistellä itse hiuksesi. Testattuasi itse tuotteet ja todettuasi ne toimiviksi, saat ostettua juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet kotiin aina palvelun yhteydessä eDOllisesti. Me opastamme oikeiden ammattilaistuotteiden löytämisessä.