DO TYÖPAIKKANA

Yrityksemme tärkein voimavara on ihminen.

Tällä hetkellä tarvitsemme tiimiimme täydennystä 2 sopimusyrittäjästä/kevytyrittäjästä. Jätä hakemus sähköpostiin pikaisesti, tai soita suoraan rekrytoinnista vastaavalle Marille numeroon 0400-396116.


Do:ssa työntekijä eli Doonari on kaikkein arvokkain jalokivi ja hänen vuokseen yrityksen korkeinta johtoa myöden tehdään kaikki mahdollinen ja mahdotonkin, että hän kokee olevansa kanssamme turvassa arjen ankarissa taistoissa.

Doonarilla on kuuden tunnin aktiivipalvelus ryhmänsä jäsenenä viitenä päivänä viikossa. Tämä ajoittuu 09.00-21.00 jaksolle.

Työssään hän leikkaa ja värjää asiakkaiden hiuksia, ylläpitää siisteyttä, on rehti työtoveri, hakeutuu oma-aloitteisesti käsillä oleviin tehtäviin ja antaa asiakkailleen sekä ryhmälleen kaiken huomionsa.

Doonari on tasa-arvoinen ryhmänsä jäsen, kuin sotilas, joka saa ehtymätöntä tukea ja huolenpitoa pataljoonan komentajasta aina ryhmänsä johtajaan. Myös ryhmän muut jäsenet tukevat häntä ja ylläpitävät keskinäistä luottamusta sekä palveluskuntoisuutta.

Doonarilla on henkilökohtainen vastuu työilmapiirin henkisestä hygieniatasosta. Kiusaaminen tai muu toisen ihmisarvoa loukkaava käytös on ankarasti kielletty ja johtaa paljastuttuaan välittömiin toimenpiteisiin.

Me suuret johtajat olemme itsekin hiusalan ammattilaisia ja teemme tätä työtä päivittäin. Me ymmärrämme, että toimiva työyhteisö syntyy ainoastaan ihmisistä aidosti välittämällä.

Toimiva työyhteisö palvelualalla puolestaan on avain onnistuneeseen asiakaskokemukseen.

Työntekijät, Doonarit, ovat meille kuin omia lapsia. Heistä välittäminen on pääasia. Kaikki muu tulee vasta sitten.

Täytä alla oleva kaavake, paikkoja on Rovaniemellä nyt avoinna 2 henkilölle.