MIKÄ ON DO?

DO on laatua.

DO on rento ja mukava parturi-kampaamo. Palvelemme aamusta iltaan, joten meille voi tulla silloinkin, kun muut kampaamot ovat jo kiinni.
Tule ja nauti mukavan erilaisesta kampaamosta!

DO:n duunarit työskentelevät tiiminä. Tämä nopeuttaa palvelua, joten asiakkaiden ei tarvitse maksaa ”parkkimaksua”.
Lisäksi emme käytä kalliita salonkikalusteita, joten asiakkaat eivät maksa siitäkään.

Et siis maksa ilmasta ja istuskelusta kampaatuolissa, vaan palvelusta!

Voiko 50% edullisempi olla hyvä?

Do’n kantahenkilökunta koostuu alansa parhaimmista tekijöistä ja heidän koulutustasonsa on kiistatta paikkakunnan monipuolisin: Doossa vieraille päivitäin noin 100 asiakasta. Tämän vuoksi henkilökuntamme on kovissa taisteluissa karaistunut ja jalostunut erityisen kyvykkääksi joukoksi.

Do on ilmapiirinsä ja konseptinsa ansiosta myös suosittu työssäoppimispaikka. Työssäoppijat suorittavat vain sellaisia töitä joita osaavat ja johon ovat koulutuksensa jo saaneet. Heidän työskentelynsä tapahtuu heille nimetyn työpaikkakouluttajan valvonnassa. Do:n sekä hiusalan oppilaitosten pyyteetön yhteistyö on synnyttänyt uusia loistavia ammattilaisia kentälle.


Hyvä tietää

Anna DO ammattilaisen

Duunata ja värjätä hiuksesi. Pesemme, leikkaamme ja värjäämme hiuksesi. Kampaajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on kunnianhimoinen ote tekemiseensä.

Viimeistele itse kampauksesi jos haluat

Saat meiltä käyttöösi ammattitason välineet. Opastamme sinua tarvittaessa parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Miehiä ilahduttaa se, ettei tarvitse enää kammata hiuksia uusiksi heti kun on päässyt kampaamosta ulos. Meiltä voit myös ostaa hiustuotteita kotiin edulliseen hintaan.

Ei ajanvarausta

DO-kampaajat tekevät tiimityötä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että odotteluaika jää yleensä lyhyeksi. Tule meille kun sinulle sopii. Ja meidän hinnoilla voit laitattaa hiuksesi vaikka heräteostoksena!

DO on jopa 50% edullisempi kuin muut

Meillä et maksa hopeareunaisista peileistä tai muusta silmäkarkista. Do’ssa et myöskään maksa kalliista bonusjärjestelmästä, vaan meillä on jatkuva bonushinta. Et myöskään tarvitse kantaa mukanasi taas yhtä bonuskorttia lisää.